Boliger online - din guideline til bolig og boliger på nettet
|
|
|
|
|
|
|
|

Ventilationsanlæg og filtre

 

Nilan
Nilan blev grundlagt tilbage i 1974, og er en virksomhed med fokus på klimaet i to forstande. De har nemlig fokus på indeklimaet i boliger og villaer, men de gør også meget ud af, at deres produkter ikke påvirker klimaet, så det er dårligt for miljøet. Nilan opstod, da man begyndte et isolere husene bedre og bedre, da man manglede en effektiv og nem måde, hvorpå man kunne lufte ud, så man slipper for høj fugtighed, og derved eventuel skimmelsvamp.

I Nilans produktsortiment finder man blandt andet forskellige Nilan filter og ventilationsanlæg, som kan passe til alle typer huse. Nilan ventilation filter er meget populært, da det på en energibesparende måde opnår at rense luften lige så effektivt, som andre mærker, der ikke tænker nær så meget på miljøet.

Blandt ventilations filterne finder man Nilan pollenfilter og Nilan kulfilter. Begge er effektive løsninger til at rense den udefrakommende luft. Nilan siger, at man skal tjekke sit filter ca. hvert 3. måned, men Nilan filterskift behøver kun at ske 6.-12. måned. Med et ventilationsanlæg eller –filter sikre du dig et sundt indeklima, hvor man slipper for fugtpletter og andre materielle skader.


Genvex
Genvex er en dansk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1974 i København, og har siden da haft fokus på det gode indeklima. Indeklimaet er nemlig utrolig vigtigt, da de fleste opholder sig indendørs størstedelen af deres tid. Hvis man har et dårligt indeklima, risikerer man, at der opstår skimmelsvamp, samt at mængden af husstøvmider skyder i vejret. Begge dele kan have stor indvirkning på helbredet, da det kan give astmaanfald.

Genvex har nogle forskellige løsninger i forhold til at få luftet ordentlig ud, uden at varmeregningen øges. Genvex producerer nemlig nogle forskellige ventilationsanlæg, hvor man kan få et til stort set ethvert behov. I anlæggene sidder der typisk et Genvex filter, som renser den udefrakommende luft, så man slipper for problemer med pollen, støvmider, lugt og andet, som kan være generende for beboerne.

Man kan blandt andet få Genvex pollenfilter og Genvex kulfilter, som begge effektivt kan rense den udefrakommende luft. På denne måde bliver det nemt at lufte ud, uden man faktisk selv skal tænke over det eller bekymre sig om varmeregningen, da anlægget også opvarmer udeluften.Exhausto
Exhausto er en dansk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1957 på det grundlagt, at man ville skabe en røgsuger til installation på toppen af skorstenen, og på denne måde få det optimale træk til at undgå røg og damp. Ideen udviklede sig meget, og snart kom ventilationsanlæg i produktsortimentet. I dag er Exhausto en af de største ventilationsvirksomheder i Nordeuropa med salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England. Al produktionen foregår i Langeskov på Fyn samt i Flå i Norge.

Exhausto producerer en del forskellige ventilationsanlæg. Man kan nemlig både få anlæg til skoler/kontorer, etagebygninger og almindelige boliger/villaer. Dette giver en bred vifte af forskellige løsninger, og der er noget til ethvert behov.

Ved hjælp af Exhausto boligventilation slipper man for at skulle huske at lufte ud, samt at varmen ikke fiser ud af de åbnede vinduer. Derimod sikre man sig en lavere varmeregning, da anlægget vil varme den nye luft op, så varmen ikke går til spilde. Desuden kan man med et Exhausto ventilations filter også slippe for trælse husstøvmider og pollen, da dette filtreres fra inden den udefrakommende luft bliver ”frigivet”. Et Exhausto filter kan altså nemt være løsningen på nem og effektiv udluftning.

Airmaster
Airmaster blev grundlagt tilbage i 1991 af Henrik Stæhr og Kim Jensen med forretningsideen om at skabe et ventilationsanlæg, som tager højde adfærd, behov og velbefindende, samtidig med at den er energirigtig. Ideen lykkedes. I dag kan Airmaster tilbyde et bredt sortiment af forskellige decentrale ventilationsanlæg, hvor dyr kanalføring af sparet væk, og man får et energirigtigt anlæg.

Airmaster kører tre forskellige serier nemlig CV, AM og DV. Alle serierne er decentrale ventilationsanlæg, hvor forskellen er, hvor de bedst passer til. AM-serien er for eksempel velegnet til større lokaler som skoler og kontorer, hvor CV-serien passer til mindre boliger.

Til de forskellige anlæg kan man også få Airmaster ventilation filter. Airmaster filter sørger for at filtrere den udefrakommende luft, så man slipper for at lukke en masse pollen og støvmider ind. På denne måde kan man sikre sig et rigtig sundt indeklima, som tager sig af ens velbefindende og behøv, samtidig med at det er energirigtigt.

Comfoair
Når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag, så er der ikke noget værre end at træde ind i et rigtig indelukket rum, hvor man skal til at lufte godt og grundigt ud. Ikke nok med det, så kan det også være farligt ikke at lufte ud hver dag. Man kan risikere, at fugten fra badeværelse og køkken lægger sig, og at der på et tidspunkt vil dannes skimmelsvamp. Skimmelsvamp er skadeligt både for huset, men også for beboerne, da det kan give astmaanfald.

For at komme af med den trælse fugt, men samtidig ikke skal huske på at lufte ud, kan man anskaffe sig et ventilationsanlæg fra Comfoair. Til deres ventilationsanlæg kan man få forskellige Comfoair filter. Heriblandt kan man få et Comfoair pollenfilter, som effektivt filtrere pollen fra den indkommende luft, så allergikere ikke skal døje med dette.


Covent
Covent er et norsk firma, der blev grundlagt tilbage i 1980’erne. Deres hovedmål var at skabe ventilationsanlæg, som var energibesparende og miljøvenlige. Covent mere en 30 års erfaring og gode produkter har gjort, at de er blevet Eurovent certificeret. Det er altså produkter, man kan stole på.

Covent tilbyder en del forskellige ventilationsanlæg helt afhængigt af, hvad ens behov er. Ofte kan man få specialdesignet systemet, så det passer perfekt til ens behov og økonomiske muligheder. Desuden bliver energirigtige løsninger søgt mere og mere, og derfor har Covent i alle sin leveår haft fokus på lige netop dette. Dette gør, at Covent har nogle er de mest miljøvenlige løsninger på markedet, og du kan vide dig sikker på at få et rigtig godt produkt.

Til Covent ventilationsanlæg kan man selvfølgelig få forskellige Covent ventilations filter, heriblandt pollenfilter og kulfilter. Disse Covent filter sikre, at der ikke bliver indført pollen, støvmider, lugt og andet. Alle sammen ting, som ellers kunne genere brugeren. Et ventilationsanlæg og filter fra Covent kan man vel være den rigtige løsning for dig.

Danfoss ventilation
Danfoss er en dansk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1933 på Als af alsingen Mads Clausen. I dag finder man stadig hovedsædet beliggende i Nordborg på Als. Danfoss har i mange år være de førende indenfor forskning, produktion og udvikling af mekaniske og elektroniske komponenter og systemløsninger, såsom deres termostater til varmeregulering, som dog også er deres bedst kendte produkt. Desuden gør Danfoss også meget i sol- og vindenergi samt fjernvarme og fjernkøling.

Derudover er Danfoss også begyndt at producere forskellige ventilationsanlæg, som er varmegenvindende. Det vil sige, at anlægget varmer den friske luft op, så du ikke mister varme, og derved bliver varmregningen noget lavere. Man kan få en del forskellige ventilationsanlæg, så der er nogle til forskellige behov.

Desuden kan man få Danfoss ventilations filter, som renser luften inden denne bliver indført. Dette sikre, at man slipper for, at der kommer en masse pollen samt støvmider ind i rummene, og derved kan man altså sikre mod astmaanfald. Man kan ligesom med anlæggende få en del forskellige Danfoss filter, da disse skal kunne passe til anlæggene. Derfor er der helt sikkert også et filter, som lever op til alle dine behov.

Duka
Duka ventilation har mange forskellige løsninger til god ventilering af huse, samtidig med at varmeregningen ikke stiger. Det er blevet sådan, at alle nye huse skal leve op til nogle forskellige miljøkrav. Dette gør, at husene er fuldstændig tættet, og derved er det ikke nogen naturlig villaventilation, som der er i ældre huse. Derfor har man nogle gange brug for hjælp til at skabe et godt indeklima, og denne hjælp kan man få fra Duka.

Duka har nogle forskellige systemer til at sikre et godt indeklima. Deriblandt finder man Duka kanalventilation, som er en effektiv og smart metode til at ventilere hele villaen. På denne måde bliver der nemlig ført gammelt luft og indført nyt luft til alle rummene. Dette sikre, at der ikke bliver dannet skimmelsvamp og lignende. Derudover er Dukas systemer indbygget med varmegenvinding, som gør, at temperaturen forbliver det samme.

Til Dukas forskellige systemer kan man også få Duka ventilation filter. Disse filtrerer den indkommende luft for pollen, støvmider, lugt med mere. Dette giver beboerne lækkert rent luft, hvor man ikke skal bekymre sig om fugt eller noget andet.

Lindab ventilation
Lindab blev grundlagt tilbage i 1956 i Lidhult, Sverige. Siden dengang har Lindab vokset sig rigtig stort. De er i dag repræsenteret 125 steder i 31 lande. Lindab udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer forskellige produkter og systemløsninger til blandt andet at forbedre indeklimaet.

Lindab producerer nogle forskellige Lindab ventilationssystemer, som er med til at skabe et godt indeklima. Lindab er kendt for at lave kvalitetsprodukter, som både er miljøvenlige og energibesparende. Ved Lindab villaventilation bruges et kanalsystem, som giver frisk luft i samtlige rum, så man får et godt indeklima uden fugt, og uden at miste varme, da Lindabs ventilation er varmegengivende.

Til Lindabs ventilationssystemer kan man få nogle forskellige Lindab filtre. Deriblandt kan man få et Lindab panelfilter, som effektivt filtrerer pollen, støvermider med mere fra. Dette sikre, at den indkommende luft ren, og derved bliver det en fornøjelse for astmatikere og allergikere.

Systemair ventilation
Systemair blev grundlagt tilbage i 1974, og er i dag en af de førende inden aggregater og systemløsninger, så man kan få et godt indeklima. Et godt indeklima er nemlig helt essentielt for ens eget og husets velbefindende. Hvis man ikke får luftet nok ud, risikere man, at der dannes fugt, som i sidste ende kan føre til skimmelsvamp. Dette kan ødelægge huset indefra, men det kan også være med til at give beboerne astmaanfald og/eller andre gener.

Ved at få installeret en Systemair kanalventilator kan man komme af med al den trælse fugt og nyde ventilerede rum uden, at vinduerne har været åben og taget alt varmen. Desuden er anlæggene fra Systemair udstyret med et Systemair ventilations filter. Dette filtrerer støvmider, pollen og andet skidt man ikke vil have ind, fra. På denne måde sikres der et sundt klima med helt ren og lækker luft.

Kinetic ventilation
Det er vigtigt, at man lufter ud i sit hus dagligt. Dette kan dog godt være svært at huske, eller så er det bare for koldt at have vinduerne til at stå åben. Hvis man ikke jævnligt lufter ud, risikerer man, at fugten fra fx badeværelse og køkken samler sig, så der i sidste ende måske bliver dannet skimmelsvamp. Skimmelsvamp er både skadeligt for huset  men også for helbredet, da det kan føre til astmaanfald og/eller andre gener.

Ved hjælp af Kinetic ventilation bliver det nu muligt at få et rigtig sundt indeklima uden, at man hele tiden skal gå og huske sig selv på at åbne vinduerne. Man kan få en del forskellige ventilationsanlæg, og til disse kan man få et Kinetic filter. Filteret rense den indkommende luft, så man slipper for pollen, støvmider og lignende, hvilket er rigtig godt, hvis man har allergikere eller astmatikere boende.