Boliger online - din guideline til bolig og boliger på nettet
|
|
|
|
|
|
|
|

Biler
Bilen blev opfundet tilbage i slutningen af 1800-tallet, og var denne gang et særsyn på vejene, hvor kun de rigeste havde råd. Det var en bil, som var drevet af en benzinmotor, men senere kom henholdsvis dieselmotoren, elmotoren og hybridmotoren. I dag er biler heller ikke et særsyn. Faktisk langt fra. De fylder vejene godt og grundigt, og rigtig mange husstande har en eller flere biler.

I dag findes der også rigtig mange forskellige bilmærker, hvor nogle ligger i den billige ende, og andre i den dyre. Indenfor Volkswagen Group finder man en bred variation af biler. Herindunder høre nemlig både Lamborghini, som er et meget eksklusivt mærke, og Skoda, som er slået op på at være en lavpris bil.

Desuden findes der jo både store og små biler, station wagon og cabriolet, hvide eller gule plader. Der er et utal af muligheder for at finde en bil, som passer lige nøjagtigt til dine behov, om du er alene, eller du har en kæmpe familie.

Formel 1
Formel 1 anses for at være den fornemmeste klasse indenfor al motorsport. De sidste år har Mercedes og Lewis Hamilton været dominerende, men et nyt stjerneskud er kommet frem i Danmark, Kevin Magnussen. Det er en meget ekstrem sport, hvor bilerne kommer op på flere hundrede kilometer i timen. Derfor sker der også uheld en gang i mellem, desværre. Lige så ekstrem, som sporten kan være, lige så spændende er den også at følge med i. De mindste fejl kan have kæmpe betydning for ens placering i løbet, og derfor er det aldrig til at spå om, hvem der klare sig godt, og hvem der klare sig mindre godt.

Der findes rigtig mange forskellige bilproducenter rundt om i verden, men en af de mest populære er og bliver tyske Volkswagen. Bilproducenten blev grundlagt tilbage i 1936, men det var først op gennem 70’erne, at VW for alvor slog sig ind på markedet med modellerne VW Golf og VW Passat.
Udover disse to bilmodeller producerer Volkswagen også en hel del andre, som også er rigtig godt sælgende. Man kan blandt andet få VW Touran, VW Transporter, VW Bora, VW Fox og den nyeste VW Up!. Det er alle sammen kvalitetsbiler, men man kan være uheldig og få brug for ægte VW reservedele.
Da modellerne er meget forskelige, kan man selvfølgelig få reservedele til hver enkel model. Det vil sige, at du kan få VW Touran reservedele, VW Transporter reservedele, VW Bora reservedele, VW Fox reservedele og VW Up! reservedele.