Boliger online - din guideline til bolig og boliger på nettet
|
|
|
|
|
|
|
|

Kaffeautomater


Kaffeautomat leje

Der findes mange forskellige kaffeautomater, og nogle af disse kan godt være rigtig dyre. Derfor er det super smart, at man kan vælge at leje automaten i stedet for at købe den, så man på denne måde at sprede beløbet ud. Dette kan man blandt andet gøre bare for en dag eller en længere periode. På denne måde kan man altså spare en del penge, hvis det ikke er, fordi man skal have kaffeautomaten for bestandigt.


Kaffeautomat leasing

At købe en kaffeautomat kan hurtigt gå hen og blive en rigtig dyr fornøjelse. Derfor er det rigtig dejligt, at man nu har mulighed for at lease kaffeautomater. På denne måde får man spredt beløbet ud, hvilket er rigtig smart, hvis man for eksempel er en nyopstartet virksomhed, som ikke har så mange midler til rådighed. Derudover giver det også mulighed for, at man nemt kan skifte kaffeløsning, hvis man har brug for en udvidelse, da firmaet måske er blevet større eller lignende.


Kaffeautomat priser

Du kender måske vendingen ”man får, hvad man betaler for”? Sådan er det i hvert fald også med kaffeautomater. Jo mere man betaler jo mere avancerede er maskinen, så man blandt andet kan lave flere forskellige typer kaffe. Desuden kommer det også meget an på, om maskinen skal bruges i privaten eller professionelt, hvilket kan give stor variation på priserne. Det vigtigste, når man vælger en kaffemaskine, er dog at få en, der lever op til alle ens behov, og så gør prisen faktisk ikke så meget.


Kaffeautomat firma

Der findes rigtig mange forskellige kaffeautomater. Nogle er perfekte til at betjene ”få” kopper om dagen, mens andre kaffeautomater kan betjene rigtig mange om dagen. De store kaffeautomater er oplagte i forhold til firmaer af forskellige størrelse. Det er en super nem og hurtig måde at få en lækker kop kaffe på. Ydermere er det også nemt for eventuelle kunder, hvis der skulle være lidt ventetid i forhold til et møde.

At have en kaffeautomat i firmaet er både tidbesparende og økonomisk forsvarligt. Det tager få sekunder for en kaffeautomat at brygge en super lækker kop/kande kaffe, i stedet for at man hele tiden skal sætte en kande over. Desuden er kaffeautomaten tilkoblet direkte til vandnettet, så den er billig i drift.


Kaffeautomater til virksomheder

Man kan få rigtig mange forskellige kaffeautomater. Man kan få nogle kun til husbehov, men man kan også få nogle rigtig store kaffeautomater, som egner sig rigtig godt til virksomheder af forskellige størrelser.  Med en kaffeautomat får man et stort udvalg af forskellige varmedrikke, som er hurtige at lave, så man kan vende tilbage til arbejde med det samme. Derudover slipper man også for kaffe, der er blevet koldt, da automaten brygger det friskt.

Desuden er en kaffeautomat også ideel, hvis man har med kunder at gøre, da det er rigtig nemt at servicere dem uden, at man skal til at brygge kaffe fra bunden af. Med et enkelt tryk har man en lækker varm drik på få sekunder, som man kan nyde med det samme.


Industri kaffemaskine

Nogle gange er en almindelige kaffemaskine ikke nok. Dette gælder for eksempel ofte for kantiner, caféer, skoler, arbejdspladser mm.. Her er det nemlig vigtigt at have en kaffemaskine, der hurtigt kan producere en stor mængde kaffe, og dette kan industri kaffemaskiner blandt andet.

Med en industri kaffemaskine er det nemt at servicere alle på en hurtig og nem måde, så der ikke bliver dannet kø ved maskinen. Ydermere skal man heller ikke bekymre sig om, man løber tør for kaffe, da maskinen vil kunne betjene mange kunder i løbet af dagen. Desuden kan man få en kaffemaskine til ethvert behov, lige meget hvor mange eller få den skal betjene.

Drikkevandskøler

Med en drikkevandskøler er det nemt at nyde et lækkert glas koldt vand. Derudover har mange af automaterne en rensefunktion, så vandet bliver endnu renere end normalt, da det kan frasortere eventuelle bakterier. Desuden er det også en økonomisk måde at servere køligt vand på, da drikkevandsautomaten er koblet direkte til vandforsyning. Der er altså ikke nogle ekstra afgifter, og man skal ikke ud og købe dyrt vand i uhåndterlige beholdere.

Man kan få drikkevandkølere i alle afskygninger. Man kan få rigtig store som passer til sygehus og andre offentlige institutioner, samt mindre til kontorer og lignende. Desuden kan de passe til borde, gulv, hylder eller være indbygget i underskabe. Man kan få en til ethvert behov.


Wittenborg kaffeautomat

Wittenborg er et dansk mærke, der blev grundlagt tilbage i 1924 af blikkenslageren Alexander Wittenborg, som var opfinderen af den populære salgsautomat. Virksomheden har været i fremdrift siden grundlæggelsen, og producerer i dag nogle af de bedste kaffeautomater på markedet.

Man kan få mange forskellige kaffeautomater fra Wittenborg. Fælles for disse maskiner er det lækre skandinaviske design samt pålideligheden. Ved Wittenborg kaffeautomater sikre du dig en maskine, der brygger kvalitetskaffe hver dag, og hvor kvaliteten af produktet ikke bliver mindre med tiden.


Bravilor bonamat

Bravilor har mere end 65 års erfaring med at lave bonamater til professionelt- og hverdagsbrug. Bravilor er kendte for deres fantastiske kvalitetsmaskiner, som holder mange år uden at gå ned i kvalitet. Desuden har maskinerne et lækkert tidsløst design, som passer ind med de fleste stile, da det er helt enkelt og klassisk. Desuden kan man vælge mellem modeller, som direkte tilkobles vandnettet eller med egen vandbeholder. Man kan altså få en bonamat til ethvert behov.

Franke Pura

Franke er en schweizisk industrivirksomhed, som producerer mange forskellige produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1911, og har dermed rigtig stor erfaring med at udvikle og producerer kvalitetsprodukter. I deres produktsortiment finder man diverse køkkenmaskiner, vaskesystemer samt drikkesystemer. Blandt drikkesystemer finder man blandt andet en del forskellige varmdriksystemer. Et af de systemer er blandt andet kaffeautomaten Franke Pura.

Franke Pura er det oplagte valg til restauranter, kantiner og kontormiljøer, da den har en komplet alt-i-en løsning. Med op mod 150 producerede kopper kaffe om dagen og op til 32 forskellige valg, er det en maskine, som byder på rigtig mange muligheder, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Det er et rigtig godt valg til virksomheder, som gerne vil kunne tilbyde andet end en almindelig sort kop kaffe.

Indenfor Franke Pura finder man to forskellige løsninger, Franke Fresco og Franke Pronto. Franke Fresco anvender frisk mælk, hvor Franke Pronto anvender pulvermælk. Udover dette har disse løsninger mange af de samme egenskaber. Begge løsninger anvender den nyeste teknologi indenfor energibesparelse, samt støjfrie kaffekværne og et helt specielt pulverblandingskammer. Desuden kan man også vælge at få begge løsninger med et betalingssystem, hvis dette passer bedre.
Der er rigtig mange mugligheder for at finde en løsning, som passer helt perfekt til ens behov, så man bliver bedst mulig dækket ind.

Franke Flair

Franke er en schweizisk industrivirksomhed, som producerer mange forskellige produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1911, og har dermed rigtig stor erfaring med at udvikle og producerer kvalitetsprodukter. I deres produktsortiment finder man diverse køkkenmaskiner, vaskesystemer samt drikkesystemer. Blandt drikkesystemer finder man blandt andet en del forskellige varmdriksystemer. Et af de systemer er blandt andet kaffeautomaten Franke Flair.

Franke Flair er en ”lille” kaffemaskine med rigtig høj ydeevne og mange forskellige funktioner. Maskinen er ideel til omkring 120 kopper kaffe om dagen, og er derfor perfekt til kontormiljøer og lignende, hvor man gerne vil servere en rigtig lækker kop kaffe.

Franke Flair har to helt fantastiske kaffekværne, som giver mulighed for en ekstra fyldig smag, lige meget hvilken kaffetype man vælger. Derudover er maskinen også rigtig nem at holde ren, da den har et selvrensende system for kaffe- og mælkeenhed. Desuden kan maskinen sættes sammen med at betalingssystem, hvis dette kunne være en fordel.
Man finder rigtig mange forskellige muligheder ved at vælge et produkt fra Franke, og der e helt sikkert en maskine, som passer nøjagtigt til ens behov.