Boliger online - din guideline til bolig og boliger på nettet
|
|
|
|
|
|
|
|

Cykler

Alpina
Alpina er et italiensk cykelfirma, der blev grundlagt i 1976. I dag er Alpina en af de førende virksomheder, indenfor produktionen af cykler. Der vision er at producere cykler, der forbedre deres kunders hverdag,  og gør der nemmere at komme rundt til aftaler i en ellers hektisk tid. En konstant investering i design, forskning og udvikling gør at Alpinas kunder får et innovativt produkt, som samtidig er stilfuldt og af rigtig god kvalitet.

Astral Biking
Astral Biking er et dansk firma, der er specialiseret i beklædningsgenstande til cykelturen. Disse skal sikre mod vind og vejr og give motionisten en så god oplevelse som muligt. Astrals produkter er til dem der bruger cyklen som motionsredskab. Dette kan være alt fra i skoven, på landevejen eller til og fra arbejde. Ved at købe Astral sikre du dig produkter af høj kvalitet, der passer til alle vejrsituationer.

Avid
Avid blev grundlagt i 1991. De er specialiserede i bremser til cyklen og er i dag en af de førende verden over. De forsker i hvordan de kan forbedre bremserne, og selvom det kun er små ændringer, de laver, har det stor betydning, for dem der sidder på cyklen. Avid sikre, at du ikke skal være nervøs for, at bremserne svigter.

Basil
Basil blev grundlagt i 1970’erne af Nico van Balveren. Basil producere tasker og kurve til cykler, der skal gøre hverdagen nemmere for dem der bruger cyklen til ærinder.  Kurvene og taskerne ligger i alle prislejer, og mange forskellige designs afhængigt af dine behov. De bliver ved med at udvikle for at finde de optimale kurve og tasker, der passer perfekt til cyklen med design, men som samtidig er holdbare.

BBB
BBB blev grundlagt i 1985 af  to cykeltalenter og –entusiaster, Chris Koppert og Frank Moons. BBB producere tilbehør til cykler. Dette er alt fra tøj til pumper. Fra deres egne oplevelser som professionelle ryttere, ved de hvad der er vigtig for en rytter at have. Samtidig med at de laver tilbehør af høj kvalitet, er designet af det også yderst vigtigt. Så her får du flot design og gød kvalitet.

Bell
Bell blev grundlagt i 1954, og er i dag en af de førende virksomheder indenfor teknologien til hjelme. Her er designet ikke første prioritet. Dette gør at hver lille kant og bule er med for den funktionelle skyld. De producere for at det skal være funktionelt og gøre en tjeneste for rytteren, der har hjelmen på, fremfor at rytteren skal se godt.

BOMI
BOMI er en dansk virksomhed og det blev grundlagt i 1962. BOMI producerer selv lad- og tricykler, men udover dette producerer de også tilbehør til cykler. Dette er alt fra kurve, saddel, pedaler og støttehjul. De mange års erfaringer gør at BOMI gennem mange år har udviklet deres produkter til det yderste, så du får de bedste produkter.

Bronco
Bronco blev grundlagt i 1988, og er i dag en anerkendt cykelvirksomhed. Bronco producerer selv cykler, men de laver også tilbehør til andre modeller end deres egne. Alle cyklerne er handmade af professionelle. Så du kan være helt sikker på at kvaliteten er god samtidig med, at du får et rigtig flot design.

Bryton
Bryton er en virksomhed, der består af en masse eksperter indenfor elektronik og markedsføring. Den viden Bryton får fra eksperterne, bruger Bryton til at fremstille nogle helt fantastiske GPS-produkter til cykling. Disse produkter skal gøre det sjovere at dyrke motion. Dette gør de blandt andet i form af nogle forskellige spil, konkurrencer med vennerne og en masse andre funktioner.

Cinelli
Cinelli blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli. Cinelli gav verden det første aluminium styr, første sæde fyldt med plastic, første pedalstropper og de første quick release pedaler. Cino Cinelli har i sandhed været banebrydende. Dette ses stadig den dag i dag. Cinelli ligger helt fremme i startfeltet, hvad angår forskning og innovative produkter.