Boliger online - din guideline til bolig og boliger på nettet
|
|
|
|
|
|
|
|

etc. etc.
etc. etc. er et dansk modemærke grundlagt i København af Maria Toft. etc. etc. går meget op i at lave kvalitetstøj til enhver lejlighed. Hvad end om det er hverdag, fest, arbejde eller andet, så har etc. etc. nogle must-have, som fortjener at være i ethvert klædeskab. Tøjet bliver produceret af kvalitetsmaterialer, så du er sikret et fantastisk produkt. etc. etc. stil er meget personlig. Den har et boheme-fransk udtryk men med den skandinaviske minimalistiske stil, som gør det til noget helt specielt og elegant.

American Vintage
American Vintage er et fransk tøjmærke, som blev grundlagt tilbage i 2005. Inspirationen til tøjet kommer fra gaderne i forskellige storbyer, og derfor vil man også opleve, at de har mange forskellige stilarter inde over. Dog har alle kollektionerne det tilfælles, at de er enkle og rigtig flotte og behagelige. Tøjet er lavet af nogle fantastiske materialer, men kan dog stadig fås til fordelagtige priser. Hvilket er lækkert da American Vintage både laver skønne hverdags produkter samt tøj til finere lejligheder. Det er helt sikkert noget for enhver smag, og man er sikret et lækkert produkt, hvis man vælger American Vintage.

Ivan Grundahl
Ivan Grundahl er et dansk brand, som designer og producerer noget meget smukt tøj til kvinder over hele verden. Stilen er meget speciel, men samtidig klassisk og enkel – den skandinaviske stil, som vi så godt kan lide. Udover lækkert tøj producerer Ivan Grundahl også nogle rigtig lækre parfumer, som lige kan være med til at gøre det hele lidt lækre.

Helmut Lang
Helmut Lang er et østrigsk tøjbrand, som har været på banen i en del år nu. Det blev nemlig grundlagt tilbage i 1986 af Helmut Lang, og voksede sig hurtigt rigtig stort, hvor det blev solgt i upscale butikker i hele verdenen. Helmut Lang blev især kendt for tøjets silhuetter, som er fantastisk enkle og elegante. Disse er med til at give tøjet rigtig meget kant, samtidig med at det er simpelt. Balancen er helt eminent, og derfor kan tøjet både bruges til hverdag og fest. Udover at designe lækkert tøj, så har Helmut Lang også produceret en hel parfume serie, som også er rigtig skøn.

Rabens Saloner
Rabens Saloner er et meget populært tøjmærke, som rigtig mange modebevidste kvinder benytter. Rabens Saloner gør en dyd ud af at finde de bedste materialer og stoffer. Derfor er mange af materialerne også købt i østen ved lokale håndværkere, så du får et produkt af fineste kvalitet og med de smukkeste farver. Rabens Saloner er nemlig til kvinder, der ved, hvem de er, og hvad de vil have. Tøjet skal være med til at give selvtillid, og du skal føle dig tilpas i det.

Raiine
Raiine er et dansk tøjbrand, som bliver solgt internationalt i high-end modebutikker. Raiine designer og producerer fantastisk tøj til den modebevidste kvinde til alle lejligheder og sæsoner. De designer mange klassiske produkter, som er af fantastisk kvalitet, da der kun bliver brugt de bedste materieler. Derudover har meget af tøjet rigtig meget kant, og det er ret råt, hvilket gør, at man kan skabe mange forskellige udtryk med bare et produkt fra Raiine.

Rick Owens
Rick Owens er et amerikansk tøjmærke, som designer og producerer meget ekstravagant tøj til bl.a. runwayen. I blandt Rick Owens designs finder man nogle helt fantastisk kollektioner til både mænd og kvinder, som er lavet af de bedste materialer. Rick Owens er til de modbevidste mænd og kvinder, da tøjet er meget specielt, og det kræver en helt bestemt stil at kunne pull-it-of. Men hvis man har denne stil, så er Rick Owens noget af det fedeste tøj, man kan købe.

Sportmax
Sportmax er en del af det italienske modehus Max Mara, som blev grundlagt i 1951. Sportmax designer og producerer nogle helt fantastiske kollektioner til kvinder. Tøjet afspejler smukt den klassiske italienske stilart, som er beundret over hele verden. Som andre italienske modehuse går Sporstmax meget op i kun at bruge de allerbedste materialer, så kunden er sikret det bedste produkt på alle mulige måder. I kollektionerne finder man både tøj til hverdag og fest, så der er i sandhed noget for enhver smag.