Boliger online - din guideline til bolig og boliger på nettet
|
|
|
|
|
|
|
|

Smykker

Nöen
Nöen er en relativ ny smykkeproducent. Den blev grundlagt i 2006, og må siges at være en meget moderne virksomhed. Nöen har rigtig mange mærkesager og inspiration. En af mærkesagerne er at smykkerne skal være fair-trade og produktionen af dem, må ikke gå ind og skade miljøet. Udover dette laver Nöen smykker i mange forskellige stilarter, så der er noget for stort set enhver.

Anette Wille
Anette Wille blev startet i 2008 af Anette Wille. Hendes idé var at skabe smykker til enhver slags kvinde, så hendes personlighed shiner igennem. Der er et smykke til enhver situation og outfit. Smykkerne fuldender outfittet. Hvert et smykke er håndlavet, og derfor helt unikt.

Toftegaard
Toftegaard er en dansk smykkeproducent. Hvor man må sige at design, kvalitet og håndværk er i verdensklasse. Stort set alle Toftegaards design er tidsløse og aktuelle. Produktionen af alle smykke foregår i Hadsten, Danmark, hvor der tjekkes at alle smykkerne lever op til de høje kvalitetskrav, som designeren, Traudel Toftegaard, selv har.

Troldekugler
Troldekugler blev grundlagt i 1976 af Søren Sølvsmed. Det startede med, at han designede den så velkendte lille kugle med seks ansigter, som i dag er blevet et ikon for dansk smykkekunst. Troldekugler blev hurtigt et kæmpe hit, ikke kun ved de danske forbruger, men også rundt i resten af verden. I dag kan du købe Troldekugler i 50 lande, og du vil altid kunne finde noget nyt og spændende, da der stadig udvikles meget på at lave den næste Troldekugle.

Pandora
Pandora blev stiftet i 1982, og har deres hovedsæde i København, Danmark. Smykkerne og vedhængende bliver dog fremstillet i Gemopolis, Thailand. Alle smykkerne er fremstillet af ædle materialer til tilgængelige priser, derudover er smykkerne designet så de både er tidsløse, men også moderne. Ved Pandora er der noget for en hver, alt lige fra ringe, til halskæder, armbånd og ure.

SAN
SAN – Links of Joy som kom til verden en gang i 90’erne, er skabt af et ægtepar, som selv designer og producere hovedparten af kollektionen. At ægteparret selv står for mange af designsne, giver kunden en mulighed for at få noget af fantastisk kvalitet, som er helt unikt.

Aagaard
Aagaard har et bredt udvalg af forskellige unikke kollektioner. Aagaard prøver så vidt som muligt, at skabe helt personlige smykker, så deres kunders personlighed kan afspejles i smykkerne fra Aagaard. Gennem de mindste og mest fantastiske detaljer skaber Aagaard nogle klassiske, trend og unikke designs, der er rent, enkelt, originalt, og samtidig af højeste kvalitet.

From Soldier to Soldier
From Soldier to Soldier producere armbånd. For hvert armbånd der sælges gives et bestemt beløb til en velgørenhedsorganisation, der sikre hjemvendte skadet soldater og deres familie et sikkert og godt sted at være. Selve armbåndet symbolisere bundet der er mellem soldaterne, og som aldrig kan brydes, derfor er armbåndende også lavet af et yderst stærkt materiale, så det ikke kan brydes.

Flora Danica
Flora Danica blev grundlagt i 1953, og har siden etableringen vokset sig rigtig stort. De er inspireret af den danske og internationale flora, og kan på denne måde skabe kollektioner indenfor tidens trends og  med nye materialer. Flora Danica har flere gange designet smykker til kongehuset, så det må siges at kvaliteten og designet er i orden.

Ghita Ring
Ghita Ring er en dansk smykkedesigner, der har brandet Ghita Ring. Ghita Ring designer smykker fra vielsesringe, halskæder, armbånd og almindelig ringe, der er altså mange muligheder. Fæller for smykkerne er dog, at der kun bliver brugt de bedste materialer, og at designsne ikke er ligesom alle andre designs.

C6 by Anne Cohen
C6 er et af de mest almindelig grundstoffer, det er overalt i vores verden. Derfor tænkte Anne Cohen, at det måtte kunne bruges til noget smukt. Så fandt Anne Cohen på at bruge det til smykker. Det vil sige at alle smykkerne fra C6 er lavet af C6, hvilket giver dem et helt specielt look, da smykkerne er sorte og elegante.

Lapponia Jewelry
Lapponia Jewelry blev grundlagt i 1960 af mændene, Pekka Anttila og Björn Weckström. I starten var det meget klassisk design de to mænd lancerede, men efterhånden som konkurrencen blev større og hårdere, måtte de forny deres koncept. Lapponia Jewelry designer nogle af de mest udfordrende smykker til dato.

Per Borup Design
Per Borup Design blev grundlagt i 1987 af Per Borup, i dag er det hans søn, der er overtaget virksomheden. Alle Per Borups smykker bliver designet og produceret i Danmark af nogle meget dygtige danske designere. Ved at alle smykkerne bliver produceret i Danmark, kan du være sikker på, at smykkerne er gået igennem alle nødvendige sikkerhedstjek, for at give dig det bedste produkt.

Izabel Camille Jewelry
Izabel Camille Jewelry er efterhånden blevet et synonym med eksklusive og sofistikerede smykker. Deres mission er at skabe smukke, trendy og elegante smykker til alle kvinder, så personligheden skinner igennem. Alle smykkerne er inspireret af det skandinaviske lys, farver og enkle geometriske figurer og former, enkelt og elegant.

Brown Prince Jewelry
Brown Prince Jewelry er en meget speciel smykkeproducent. De bruger en natur ressource som man tidligere har dræbt for. Før brugte man elfenben fra elefantstødtænder, men nu har man fundet en palme, hvis nød er ligesom elfenben, og som har de samme egenskaber. Brown Prince former nøden, farver den og gør den glansfuld, men kan ikke se at det er en nød og ikke ægte elfenben.

Lund Copenhagen
Lund Copenhagen, som smykkeproducent, går langt tilbage, og har været populært siden virksomhedens start. Lund Copenhagen bruger kun de bedste materialer til at lave nogle helt fantastisk smukke smykker, som en hver kvinde ville ønske at hun ejede.

Spirit Icons
Spirit Icons er et ganske særligt smykkefirma. De producere nogle ret specielle smykker, hvor der sidder små charms og icons på. Du kan så vælge at skifte disse små dele ud, og så har du lige pludselig et helt nyt smykke. Spirit Icons er ideelt til de kvinder, der elsker at skifte smykke hverdag, for her har du mange smykker med få artikler/dele.

Vielsesringe
Aagaard
Aagaard skaber mange forskellige smykker, men noget af det som de er yderst vellidt for, er deres vielsesringe. Selv indenfor vielsesring fås der mange forskellige slags. Der er de helt enkle i gud eller sølv, eller du kan vælge noget mere våget med sten og mere rustikt look.

C6
C6 er en meget speciel smykkeproducent. C6 designer også vielsesringe. Disse ringe er lavet af carbonfibre, og er derfor helt sort, hvilket giver ringene noget helt specielt over dem. Ringene fås i forskellige bredder, og sten. Nogle har mange sten, andre få og nogle ingen. C6 er et rigtig godt alternativ til den helt traditionelle vielsesring.

Ghita Ring
Ghita Ring er en anerkendt smykke designer, og hun designer også ringe. Der bliver kun brugt de bedste materialer. Det vil sige ædle metaller og ægte sten. Ringene er meget rustikt designet, men på en måde så de stadig er fine og yndefulde. Der fås selvfølgelig mange forskellige modeller, guld, sølv, bronze, tyk, tynd, med eller uden sten, så det er bare med at vælge.

Nöen
Nöen er en relativ ny smykkeproducent. Nöen designer også nogle meget smukke og yndefulde vielsesringe, dog har nogle af dem en grov overflade og er skåret firkantet ud, så et hele bliver lidt mere rustik, og så det passer både til mand og kvinde.

Randers Sølv
Randers Sølv har efterhånden mange år på bagen i denne branche. Randers Sølv designer og producere vielsesringe. Disse er dog mere af den helt klassiske slags. De fås i sølv og guld, og med eller uden sten og andre små figurer. Randers Sølv bruger kun de bedste materialer, for at skabe de bedste ringe til dig.

Zeezen
Zeezen er et dansk smykkemærke, som er grundlagt af Jens Henrik Hansen. Zeezen’s vielsesringe vil betage alle med deres simpelhed og elegance. Zeezen laver mange forskellige modellen. Nogle bredde, andre tynde. Med eller uden sten, og der er mange andre lækre detaljer.

Ure
Seiko
Seiko blev grundlagt i 1881 af entreprenøren Kintaro Hattori. Siden starten, for så utallige mange år siden, har Seiko været med til at skabe i historier indenfor produktionen af ure, og skaber sågar stadig historier den dag i dag. Seiko’s ure er nogle af de ure, der er længst indenfor teknologiens grænser, men samtidig er de af et design der holder. Om det er et klassisk, clean design eller noget mere våget, så kan Seiko noget.

Boss Black
Hugo Boss blev grundlagt i 1924 af tyskeren Hugo Ferdinand Boss. Boss har fem linjer de følger. Linjen Black er businessmode til både mænd og kvinder. Det vil sige at disse ure har et helt specielt design, der gør dem luksuriøse at se på, samtidig med at de er af tidsløst design og ufattelig god kvalitet.

Boss Orange
Hugo Boss blev grundlagt i 1924 af tyskeren Hugo Ferdinand Boss. Boss har fem linjer de følger. Linjen Orange er fritidsmode til mænd og kvinder, der lever et aktivt liv. Urene er af et superfedt casual design, som sætter prikken over i’et på dit outfit. Derudover er urene funktionelle og kan holde til lidt mere en Boss Black.

Fossil
Fossil er et forholdsvis nyt brand, det er nemlig kun eksisteret i snart 20 år.  Fossil producere alt fra sko, smykker, punge og ure. Urene  kan fås i et hav af forskellige modeller. Nogle har en       stor skive, mens andre har en lille skive, disse kan fås i forskellige farver og materialer, og hertil hører der også forskellige remme, af forskelligt materiale. Der er altså et hav af muligheder.

Skagen
Skagen er et dansk brand der producere smykker og accessories, men er nok mest kendt for deres fantastiske ure. Urene til mænd og kvinder er meget forskellige. Urene til kvinder er yderst feminine og elegante, hvor urene til mænd godt nok også er rigtig elegante, men lidt mere kantet og kraftigere. Fælles for urene til begge køn er, at der ikke på et tidspunkt er lavet et kompromis, og urene er af bedst mulige kvalitet.

Casio
Casio er en anerkendt urmager og har succes i hele verden. Casio’s ure er ikke helt almindelige ure. Urene er sportsure, som kan bruges i en aktiv hverdag af både mænd og kvinder.  Selvom urene skal kunne holde til lidt af hvert, og er lidt robuste, i de af rigtig moderne og smart design, som man også sagtens kan have på til et hverdagssæt, og ikke bare til aktiviteter.

Bering
Bering er grundlagt i 2008 af Rene Kærskov, og designer ure og smykker. Rene fik inspirationen på en tur til Arktisk. Her blev han kastede ud af en helkopter ud over det smukke land. Han så en betagende, ren og enkel skønhed, som han har valgt at overføre i hans ure. Med tidsløst og smukt design, benytter Bering sig af minimalistisk dansk design og maksimal materiale styrke, så det både ligner is, men også er lige så stærkt.

Asics
Asics ure bliver produceret af Seiko instruments, og den første kollektion med Asics lanceret i 2011. Kollektionen omfatter to serier med løbeure. Urene er teknologisk avancerede og lavet af super høj kvalitet, så de kan leve op til kravene fra verdens topatleter.

Jacob Jensen
Jacob Jensen har ændret måden hvorpå vi lytter til musik og ser TV på. Han har i mange designet lækker teknologi for B&O,  men er nu også begyndt at designe ure. Urene minder på mange måder om hans design indenfor B&O. Urene er tidsløse, men samtidig yderst moderne og klassiske.

Pulsar
Pulsar blev lanceret for første gang i 1972, og vakte stor opsigt. Pulsar lancerede nemlig det første LED-ur nogensinde. Siden den gang har Pulsar været et synonym med nyskabende og eventyrligt design. Selv den dag i dag holder Pulsar ved de gamle traditioner, og designer ure der er ligeså unikke og karakteristiske, som de er tiltrækkende.

Festina
Festina lancerede for første gang et ur i 1902.  Festina producere ure både til mænd, kvinder og børn. Til kvinder kan fås alt fra meget feminine ure til de mere sporty ure. Til mænd fås ure der passer perfekt til smokings, men der er også de mere casual ure, som passer til alt.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger er grundlagt af amerikaneren Thomas Jacob Hilfiger. Hilfiger er kendt for sine kvalitets designs, som er med på moden og oppe på beatet. Tommy Hilfiger designer også ure. Urene er af ligeså god kvalitet som alt deres tøj. Der kan fås mange forskellige modeller, så mon ikke der er et, der passer til dig.

Bonett
Bonett designer ure af højkvalitet. Urene er lækre og stilrene i designet, og Bonett’s kollektion spænder fra de nyeste trends til det helt klassiske. Fra hverdag til fest, alle stiler. Urene er blandt andet designet af danske designere, der har sans for kvalitet og design, så du får det bedste produkt.

Lorus
Lorus er i samme serie som Pulsar, et brand som Seiko instrument producere. Lorus blev hurtigt populært, ikke kun fordi de producerede nogle helt formidable produkter, men også fordi at produkterne var af højt design med den nyeste teknologi. Lorus kan ny præsentere et kinetisk ur, som selvfølgelig kan alle de nødvendige ting, den er bare blevet moderniseret.

KYBOE
KYBOE er grundlagt af hollænderne Dick Sijmons og Kees de Bruïne. De to hollænder bestemte sig for at ville lave en farverig kollektion af ure, her fandt de inspiration i alle tulipanmarkene i deres hjemland. Indenfor KYBOE findes der forskellige kollektioner, hvor nogle er mere farverige end andre, men fælles for kollektionerne er at de er top moderne.

Maurice Lacroix
Maurice Lacroix går op i de gamle traditioner, derfor laves Maurice Lacroix ure på den traditionelle schweiziske måde. Dette sikre at du for et ur, hvor håndværket er helt i top. Selvom urene er lavet på traditionel vis, indeholder urene den nyeste teknologi, så du kan få mest gavn ud af urene.

Police Timepiece
Police Timepiece er et livsstilmærke, der designer solbriller og ure. Det specielle ved Police Timepiece ure er, som det ligger i navnet, minder om de ure politimænd gerne går med. Følger den samme rå stil, og har en masse spændende funktioner. For eksempel kan de fleste af urene holde til 3 atmosfæres tryk og derved holde til af.