Boliger online - din guideline til bolig og boliger på nettet
|
|
|
|
|
|
|
|

CANDYFLOSS
Du husker sikkert den klistrede men søde fornemmelse af candyfloss fra sjove oplevelser i tivoli og cirkus. Nu kan du selv lave din egen candyfloss til festen. Skal det være blå eller lyserød? - Det er helt op til dig selv men én ting er sikkert det bliver en sød oplevelse.

FADØL
Til de dejlige sommeraftner, på en varm sommerdag eller en god ferietur sydpå og ikke mindst til en god vellykket fest – Så er en velskænket fadøl allerbedst.
Lej Hancock fadølsanlæg, fustager, krus og andet tilbehør til fadøl hvis du skal holde en rigtig god fest. For fadøl er den bedste gæst til alle former for begivenheder.

JUKEBOKS
Du har måske prøvet at være til en fest, uden musik, hvor Tante Karen går i gang med at skråle sange pivfalsk. Eller en karaoke fest hvor alle tror de har X-Factor? Så hold en vellykket fest med en jukeboks der spiller op til dans, hygge og god stemning.

KAFFEMASKINE
Kaffe er mange danskers yndlingsdrik med eller uden sukker og mælk, til en bailey's, irish coffee eller bare sort, stærk og varm? Ingen god fest uden velbrygget kaffe – Så lej en hurtigbryggende kaffemaskine - Café Noir bønner, termokander og andet tilbehør til en rigtig god kop kaffe.

POPCORN MASKINE
Popcorn bliver ofte forbundet med en god biograftur, en sjov tivolitur, en spændende cirkusforstilling og en hyggelig filmaften hjemme. Så gør din fest ekstra sjov , god og hyggelig med popcorn.

SLUSHICE
Kølende, forfriskende og sød isdrik der er et hit til enhver god fest.
Slushicemaskiner er med 12 liters beholdere hver så der skulle være mere en nok til en god fest. Flere smagsvarianter du kan vælge i mellem bl.a. ananas, cola og filur og tilsæt et ekstra pift til slushicen med vodka.

SNEMASKINE
Lav sne helt uden at komme til at fryse. Ekstra sjov til fx julefrokosten, et julebal eller bare en god fest med et sjovt indslag. Med snemaskinen kan du lave sne året rundt. Lej den med den sæbeagtige væske til at lave sneen med.

SOFTICE
Is er en rigtig god dessert til fester men nu kan du gøre det til en helt anden og sjov oplevelse ved at leje en softicemaskine. Så kan gæsterne fx selv lave deres helt egen softice og bestemme hvad der skal på af krymmel eller lækkert guf og chokoladesauce. Tilbehør til softicemaskinen i form af fx jordbær, banan og lakrids krymmel, bærger, vafler, chokoladedrys m.m.

SUMODRAGT
Skal du bruge et rigtig sjovt indslag til et arrangement så lej en sumodragt.
SUMO er en stor sport i Japan, hvor store tykke mænd kæmper mod hinanden. Man skal prøve at få modstanderen ud af ringen eller ned at ligge. Kæmp fx bedst ud af tre omgange.
Dragterne er tunge, klodsede og varme at have på, så det er ret svært at bevæge sig rundt men virkelig sjovt at kæmpe mod hinanden.

BUNGEE RUN
Bungee run er vandret elastik spring uden at du risikere liv og lemmer! Det er rigtig sjovt og morsomt til arrangementer og ikke kun for deltagerne men også publikum. Her kan man kan få sig et godt grin ved at se folk prøve at løbe hvorefter de så bliver hevet tilbage af elastikken på den oppustelige løbebane.

ISTERNING MASKINE
Hvad er en drink uden kolde isterninger i? Drinks smager allerbedst med isterninger i og man kan leje en isterning maskine der kan lave 1700 isterninger i døgnet.
Isterningmaskinen kræver ingen vandtilslutning og den kan lave 1750 isterninger i døgnet. Det er perfekt til din bar til festen

RØGMASKINE
Lej en røgmaskine hvis du vil du have et sjovt indslag på dansegulvet. Det er sjovt at se hvordan røgen bevæger sig efter dine bevægelser. Røgmaskinen er et hit til festen der skaber god stemning – helt uden fare for røgforgiftning.

HOPPEBORGE
En ideel ide til et festligt indslag for børn og barnlige sjæle. En hoppeborg giver en succes til festen. Hoppeborge har forskellige udseender som fx aqua, cirkus, ballon og jungle, så find den der passer bedst til netop din fest.  

RODEOTYR
5, 10, 15, 20 .. sekunder?
Se hvor lang tid du kan ride på tyren indtil den smider dig af. Få et rigtig godt grin og action til festen så lej  en rodeotyr. Man vil ikke slå sig eller blive stanget kun gennemrystet og smidt af i den bløde arena.

Pølsevogn
Tre gode grunde til at leje en pølsevogn
1.    Hvis du skal holde et helt specielt og spændende arrangement er en pølsevogne et rigtig godt indslag til dette. Det kan være til fødselsdagsfest, jubilæum, bryllup, sommerfest eller en hyggelig familiefest o.l.
2.    De fleste kender den specielle, nærværende og hyggelige stemning omkring en pølsevon. Dine gæsterne vil nyde frit at kunne bestille varme velsmagende pølser og brød fra pølsevognen.
3.    Hvis du vil gøre din fest til noget helt specielt anbefaler vi at du lejer en pølsevogn. Der findes forskellige pølsevogne og tilbehør.

I de større tyske byer var der pølsevogne på gaden, før 1. Verdenskrig. Petroleumsbrænderen gjorde det muligt at opvarme kar og beholdere, mobilt. De første pølsevogne var trækvogne med en kobberkeddel. Der var bygget en trækasse der bl.a. indeholdt rundstykker der blev anvendt som pølsebrød dengang.
I 1920 blev det tilladt at sælge varme pølser på gaden i Danmark og i starten var der 6 mobile pølsevogne og sidenhen bredte pølsevognene sig til resten af landet.I pølsevognenes storhedstid var der ca. 700 i Danmark men pga. konkurrence fra fastfoodrestaurenter er tallet i dag lidt over 100.
Pølsevognene blev i gamle dage drevet af selvstændige erhvervsdrivende, men de store slagterier har i dag overtaget de fleste.
I dag sælger pølsevogne mere end bare varme brød og pølser. Udvalget kan bl.a. være franske hotdogs, burgere, sodavand, øl og kogte eller ristede pølser.